Aktivitetskalender / Menighedskredsens møder / Program efteråret 2016
Tirsdag den 9. august kl. 14.00. Sommermøde i Aaker Præstegård.
En sommereftermiddag i selskab med forfatteren Astrid Lindgren. Sognepræst i Bramminge, Charlotte Rossel, datter af Ina og Tage Rossel, tidligere præstepar i Aaker, fortæller om en elsket forfatter og hendes forfatterskab.

Tirsdag den 6.september kl. 19.00. Kristian Barslund, Svaneke.
Erhvervsmand, der fortæller om sit liv og sin spændende virksomhed Ocean Prawns, herunder beskrivelser af:  ”Fiskeri fra 1960 og op til i dag”.

Tirsdag den 20.sept. kl. 19.00. Armenien - et spændende og smukt land.
Ulla og Henning Kiilerich viser billeder og fortæller om verdens ældste
kristne land, der "ligger i skyggen" af Ararat bjerget, og et folk, som har
 været udsat for mange forfølgelser og politiske omvæltninger.

Tirsdag den 4.oktober kl. 19.00.
Ingrid Jørgensen fortæller om Kvindekrisecenteret  i Rønne, der er et tilbud til kvinder, som er udsat for vold, både fysisk og psykisk. Der er plads til 4 kvinder og 6 børn. 29.000 kvinder udsættes årligt for vold i Danmark.

Fredag den 21.oktober kl. 14.00.
Jeppe Aakjær ved Lillian Hjort-Westh, Bornholms Højskole.
Lillian fortæller om forfatteren Jeppe Aakjær, hans liv og hans digtning.
Vi markerer 150 året for hans fødsel og vi synger naturligvis hans dejlige sange.

Tirsdag den 1. november kl. 14.00.
Vi fejrer Menighedskredsens 80 års fødselsdag med kaffe, lagkage og salonmusik ved: Hans Askou (violin) og Mogens Dam (klaver).

Fredag den 25.november kl. 14.00.
Almindingen ved journalist Erik Jensen. (der stammer fra Aakirkeby)
” Almindingen- bornholmernes skov” er titlen på Erik Jensens nye bog. Han holder et billedforedrag om Almindingen, dens historie og alt, hvad der knytter sig til skoven.

Fredag den 9.december kl. 14.00. Adventsmøde.
Advent og Jul i ord og toner med sognepræst Birgit Friis, organist Hanne Tøttrup og kirkesanger David Nestved.