Aktivitetskalender / Familiekor.

Nu har børnekoret ved Aa Kirke udviklet sig til at være et familiekor. Vi håber, at rigtig mange familier med børn, der gerne vil opleve glæden ved at synge, vil slutte op om dette initiativ.
Det foregår om torsdagen fra kl. 17.00 – 19.00 og vi starter kl. 17.00 med at synge i Aa Kirke en times tid, hvorefter vi går over i præstegården og spiser sammen. Første gang i efteråret 2016 bliver torsdag d. 22/9 kl. 17.00 i Aa Kirke og så ca. hver anden
torsdag frem til søndag d. 27/11, hvor vi skal synge i Aa Kirke til ”Syng december ind”.

Det koster 20 kr. pr. voksen pr. gang at deltage til dækning af udgifter til mad.
Alle familier er meget velkomne og det er også tilladt at komme som barn uden forældre.
Det er sognepræst Birgit Friis, organist Hanne Tøttrup og kirkesanger David Nestved, der står for arrangementet.
Eventuelle spørgsmål kan rettes til Hanne på mobil 20 27 01 58.

FOTO: Anka Sonne

Klik på billedet for at se det større.