Aktivitetskalender / TrioNORDklang

Torsdag d. 16/11 kl. 19:30 er der koncert med TrioNORDklang i Aa-kirke, en ny trio på Bornholm. Trioens medlemmer er alle flyttet til øen inden for det sidste år.

TrioNORDklang består af vokal, cello, klaver/orgel og musikkens omdrejningspunkt er nordisk musik. Trioen spænder over klassisk- folk- og jazzmusik - fra kompositionsmusik til det sfærisk improviserende. Repertoiret er klassiske værker, skandinaviske viser, salmer og folketoner.

Hermed ønsker de at skabe et nordligt klingende lydrum til inspiration, eftertanke og opmuntring.

Trioens medlemmer er:

Mathilde Kirknæs er født og opvokset på Bornholm, og har siden uddannet sig til klassisk sanger i england samt på Det kgl. Danske Musikkonservatorium.

Anja Zdyb Lillemæhlund der er solistuddannet cellist med bred musikalsk fundament både som erfaren orkestermusiker, ensemblemusiker, folkemusiker og underviser.

Thorbjørn Jensen har en baggrund som jazzpianist, men er senere uddannet organist og nu ansat ved Østerlars og Gudhjem kirker.

Til koncerten i Aakirke vil der være musik af Carl Nielsen, Maurice Ravel, Maurice Durufle, Hugo Wolf, Janne Wind samt bornholmske og svenske viser.