Aktivitetskalender / Babysalmesang
Babysalmesang:

Nyt forløb starter i Aa Kirke

Har du lyst til musikalsk leg og sang med din baby i fællesskab med andre, så er Salmesang for Babyer måske noget for dig.
Tidspunkt: Torsdage Kl. 9.30
Hvor: I Aa Kirke med kaffe og te bagefter
Hvem står for det: Jørn Andersen, organist og Kamilla Hector, kirketjener/sanger
Jørn Andersen: Tlf.: 23471367
Kamilla Hector: Tlf.: 60528277
Deltager i øvrigt: Præsten
Hvem er det for: Babyer op til ca. 1 år (og mor eller far).
Pris: Det er gratis.

Kommende datoer:

24. Oktober kl 9.30
31. Oktober kl 9.30
07. November kl 10.00 PÅ ÅBO PLEJECENTER (Stjernen)
14. November kl. 9.30
21. November kl 9.30 Afslutning

Medbring evt. dyne til barnet og sutsko/varme sokker til både barn og forælder her i den kolde tid 😊 Vel mødt, Vi glæder os til at se jer!
En epoke er slut i Aa Kirke. Kirkens organist Hanne Tøttrup har i rigtig mange år været i øjenhøjde med en endeløs række af babyer og deres mødre - og nogle fædre, når programmet lød på babysalmesang.
I dag var det så slut ikke bare på forårets forløb med babysalmesang, men også på det sidste forløb, inden Hanne sammen med Aa Kirkes sanger og kirketjener og tro væbner i børnearbejdet, David Nestved til september går på pension.
Mange mødre, en enkelt far, masser af babyer, en enkelt mor uden barn. Barnet er nu blevet for stort til denne aktivitet, men moderen måtte lige hen og sige tak sammen med alle vi andre.
Der var balloner, hjemmebagte kager, en fantastisk "blekage" i flere etager, åbenlyst nok inspireret af babyshowertrenden, og naturligvis et par ekstra kander kaffe samt en rød og en blå hortensia til parret på Skagelfaldsvejen.
Alle var rørte og glade.

Tekst Birgit Friis

FOTO: Birger Bendtsen