Aktivitetskalender / Babysalmesang
Babysalmesang:

Nyt forløb starter tirsdag den 8. januar kl. 9.30 i Aahuset
Gregersgade 5, 3720 Aakirkeby

Har du lyst til musikalsk leg og sang med din baby i fællesskab med andre, så er Salmesang for Babyer måske noget for dig.
Tidspunkt: Tirsdage Kl. 9.30
Hvor: I Aa Kirke med kaffe og te bagefter
Hvem står for det: Hanne Tøttrup, mobilnr. 20270158
Deltager andre: Præsten og kirketjeneren.
Hvem er det for: Babyer op til ca. 1 år (og mor eller far).
Pris: Det er gratis.
En epoke er slut i Aa Kirke. Kirkens organist Hanne Tøttrup har i rigtig mange år været i øjenhøjde med en endeløs række af babyer og deres mødre - og nogle fædre, når programmet lød på babysalmesang.
I dag var det så slut ikke bare på forårets forløb med babysalmesang, men også på det sidste forløb, inden Hanne sammen med Aa Kirkes sanger og kirketjener og tro væbner i børnearbejdet, David Nestved til september går på pension.
Mange mødre, en enkelt far, masser af babyer, en enkelt mor uden barn. Barnet er nu blevet for stort til denne aktivitet, men moderen måtte lige hen og sige tak sammen med alle vi andre.
Der var balloner, hjemmebagte kager, en fantastisk "blekage" i flere etager, åbenlyst nok inspireret af babyshowertrenden, og naturligvis et par ekstra kander kaffe samt en rød og en blå hortensia til parret på Skagelfaldsvejen.
Alle var rørte og glade.

Tekst Birgit Friis

FOTO: Birger Bendtsen

Babysalmesang er spændende.
Musikalsk legestue var måske noget for dig.
Familiekor var det noget?
Her kan hele familien være med.
Børnekirke 4. søndag i måneden.