Dato Søndag d. 17. oktober 2021, Kl. 15:30 til kl. 17:00
Sted Aa Kirke, Storegade 2, 3720 Aakirkeby
Koncert Musikforeningen kl. 15.30 Elisabeth Holmegård Nielsen

Elisabeth Holmegaard Nielsen er en af de mest lovende unge danske pianister. Allerede som 15-årig blev hun optaget på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvorfra hun afsluttede solistklassen og havde debutkoncert i 2017, efter sideløbende studier i Verona og Wien. Hun har vundet adskillige hæderspriser og konkurrencer; herunder kan nævnes Steinway konkurrencen, Salieri Competition, den Europæiske Yamaha konkurrence, International Piano Competition for Young Musicians, Sonnings Talentpris og senest udnævnelsen som ”Den Unge Kunstneriske Elite” af Statens Kunstfond.

Hendes karriere spænder vidt med solokoncerter og optrædener som solist med orkestre i koncertsale og ved musikfestivaler i Italien, Tyskland, Holland, Schweiz, Slovakiet, Østrig, Ukraine, Rusland, Sverige, Danmark og Kina. Udover sit virtuose spil formår hun også at præsentere sine programmer på flere sprog – dansk, engelsk, tysk, russisk og italiensk; og skaber en særlig oplevelse for publikum.

Elisabeth har udgivet 2 anmelderroste CD’er hos pladeselskabet Danacord med værker af Schumann, Bach, Prokofjev, Beethoven og Carl Nielsen.

Søndag d. 17. oktober kl. 15.30 Aa Kirke, Aakirkeby

Elisabeth Holmegaard Nielsen, klaver

Gunnar Berg (1909-1989) Klaversonate (1947) 1. Deciso 2. Larghetto 3. Vivace
Johannes Brahms (1833-1897) 7 fantasier op. 116 1. Capriccio. Presto energico 2. Intermezzo. Andante 3. Capriccio. Allegro passionato 4. Intermezzo. Adagio 5. Intermezzo. Andante con grazia ed intimissimo sentimento 6. Intermezzo. Andantino teneramente 7. Capriccio. Allegro agitato