Begivenheden har allerede fundet sted.

Dato Fredag d. 18. september 2020, Kl. 16:00 til kl. 16:30
Gratis Adgang
Orgelkoncert

Henrik Skærbæk Jespersen spiller orgelkoncert i Aa Kirke med musik af J. S. Bach og Christian Præstholm.

Henrik Skærbæk Jespersen er domorganist ved Haderslev Domkirke, hvor han dels er stifter og dirigent af Haderslev Drengekor - og dels kunstnerisk leder af Haderslev Sangakademi, der er funderet i det sprudlende og omfattende korarbejde ved domkirken, der tæller omkring 200 sangere. Henrik Skærbæk Jespersen er uddannet på Vestjysk Musikkonservatorium med Kirkemusikalsk diplomeksamen og overtog i 2011 embedet som domorganist i en alder af 31 år. Videregående studier hos prof. Hans Fagius samt deltagelse i mesterkurser med førende europæiske organister. Som orgelsolist har han spillet koncerter i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, England og Skotland. Henrik Skærbæk Jespersen er en særdeles aktiv både som orgelsolist og kordirigent.