Aktivitetskalender / Familiekor.
Aa Kirkes Familiekor har nu eksisteret i 6 år og vi håber, at rigtig mange familier, der gerne vil opleve glæden ved at synge, har lyst til at være med i koret.
Det foregår hver anden torsdag fra kl. 17.00 – 19.00 og vi starter kl. 17.00 med at synge i Aa Kirke en god times tid, hvorefter vi går over i præstegården og spiser sammen (frem til påske 2019 foregår hele arrangementet dog i Aaker præstegård, da Aa Kirke er ved at blive renoveret).
Det er gratis at deltage. Dog koster det 20 kr. pr. voksen pr. gang at deltage, hvis man spiser med.
Alle familier er meget velkomne til at deltage og det er også tilladt at komme som barn uden forældre eller som voksen uden at have børn med.
Det er sognepræst Birgit Friis, organist Hanne Tøttrup og kirkesanger David Nestved, der står for arrangementet.
Ønsker du/I at deltage, bedes du rette henvendelse til Hanne på mobil 20 27 01 58 eller på mail: hanne.toettrup@c.dk

FOTO: Anka Sonne

Klik på billedet for at se det større.