Menighedsråd / Kommende koncerter
26. november: Koncert med Rønne Byorkester
Rønne Byorkester har igen i år planlagt en række julekoncerter, og tirsdag den 26 november indledes med koncert i Aa-Kirke.

Orkesteret tæller for tiden omkring 20 medlemmer fra hele øen og dirigeres af Jørgen Villum Hansen fra Nexø. Jørgen Villum har tidligere dirigeret os, for år tilbage, og vi er meget glade for at han er trådt til igen her i august måned i år.

Orkesteret kommer med et blandet repertoire af festlig musik. Første afdeling spiller de blandt Jakob Gade’s berømte Tango Jalousie og nogle udtog af dejlige melodier fra Vera Lynn’s tid og kendte sange af Kaj Norman Andersen. Anden del af programmet er fortrinsvis julemusik med bl.a nummeret som’Nissernes Vagtparade’. Traditionen tro vil der også være noget, som publikum kan synge med på.

30. november: Koncert med Det Rytmiske Selskab i Aa Kirke under ledelse af Henriette Engelhart.
Éntre: 20 kr.