Tirsdag den 8.januar kl. 14.00.
Lillian Hjorth - Westh:  ”Rundt om Lise Nørgaard”
Lise Nørgaard kender alle- Matador – Huset på Christianshavn. Hun er hele Danmarks Lise Nørgaard.

Fredag den.25.januar kl. 14.00.
Lars Christiansen – synger og spiller bornholmske viser og sange. Fortæller om Revy i Allinge, variete på Rønne teater m.m.

Tirsdag den 5.februar kl.14.00.
Per Langskov – Kom og skyd (på) bedemanden. ”Min sidste vilje”- Begravelse – opsparing og andet i den forbindelse.

Tirsdag den 19. februar 2019 kl. 14.00. Generalforsamling.
Forslag, der ønskes behandlet skal være modtaget af formanden senest 8 dage før. Alle medlemmer er valgbare.

Kaffe, lagkage, øl og vand er gratis.

Efter generalforsamlingen: Indslag ved forebyggelseskonsulent Nina Povlsen. Nina vil belyse mental sundhed med udgangspunkt i sine erfaringer gennem et langt arbejdsliv.

Tirsdag den 5.marts kl. 14.00.
Stig Fjording. Bygningsingeniør
Lidt fra mine 10 år som driftschef i Københavns ZOO (1980-1990).

Tirsdag den 19.marts kl. 14.00.
Morten Top-Jensen
Mit liv med sommerfuglene.
Morten fortæller om sin store interesse for sommerfugle og natsværmere, og hvordan denne interesse er blevet et levebrød for ham.

Fredag den 5.april kl. 14.00.
Jens Christian Skaarup. Forsvarsmuseet i Rønne.
Giver en beretning om Bornholm under besættelsen. Bornholmere, tyskere og russere.